VLearner

Få sygefraværet ned i din virksomhed
Dennis Mølgaard - Direktør
Få sygefraværet ned i din virksomhed
Diana Ullehus - Partner

Vores historie


Vi er et lille dynamisk team med fingeren på pulsen. Vi er drevet af at tilbyde vores kunder hurtige, lettilgængelige og fleksible læringsløsninger, som gør deres hverdag meget lettere.

Med 25 års ledelses- og cheferfaring kombineret med 15 år som konsulenter og projektledere på forskellige arbejdspladser i private virksomheder, stat og kommuner, driver vi nu egen virksomhed.
Her trækker vi på alle vores erfaringer og tilbyder unikke løsninger til små og mellemstore virksomheder.

Forretningsudvikling har altid været vores passion, og vi har været i de fleste kroge af en virksomhed. Derfor beskæftiger vi os udelukkende med det vi ved kan gøre en forskel, og entrerer med de dygtigste på området.

Vores forretningsområde


Med indgående kendskab til arbejdsmarkedsområdet og virksomheders forretningsvilkår, sætter vi fokus på mulighederne for at opnå værdifuld læring så fleksibelt, så alle har mulighed for at deltage og skabe egne resultater.

Vi har oplevet hvordan standardløsninger overføres til de fleste forretningsområder. Det har været godt og har gjort flere virksomheder mere konkurrencedygtige. Men vi ser også hvordan standardløsninger bremser løsninger for små og mellemstore virksomheder, der netop har skabt en forretning gennem unikke værdier, kompetencer og kunderelationer. Og det er netop det felt vi beskæftiger os med - At give små og mellemstore virksomheder muligheder for at udvikle sig på egne vilkår.