VLearner

Sådan navigerer du rundt i kurset

Inden du går rigtigt igang med kurset, får du her en introduktion til opbygningen af kurset, så du let kan navigere i det. Du bestemmer nemlig selv hvad du syntes du har behov for at lære, hvilken rækkefølge du vil tage tingene i, og på hvilket medie. Programmet virker på både pc, tablet og telefon. 

Når du er nået hertil, har du allerede logget ind. Du kan nu køre videre ned på siden, til du når til den første lektion Velkomst. Når du trykker på Velkomst, mødes du af en menubjælke på venstre side af din skærm. Den indeholder hele kurset, så du hele tiden ved hvor du befinder dig.

Derefter er det blot at følge kurset fra start eller hoppe ind hvor du nu måtte ønske det. 

Menuen til ventre under den blå bjælke, kan rulles ud og ind ved at trykke på pilen på selve bjælken. På den måde styrer du hvor meget af siden kursusindholdet skal fylde.

Hvert Modul indledes med et læringsmål, der viser dig hvad du har lært, når du er færdig med lektionen.

Du kan også tage de quizz’er der er efter indbygget, for at se om du kan huske de vigtigste ting.

Når du er færdig med en del trykker du gennemført på den grønne knap ved afslutningen. På den måde kan du løbende følge med i hvor meget du gennemført.

I løbet af kurset støder du på tekst der er blåt. Tryk på ordet, og du link’es direkte over på det relevante sted.

Ved indledningen af et modul eller et kapitel, vil der nogen gange være et ikon, som hvis du trykker på det, giver dig noget yderligere materiale eller henvisninger til samme. Det er godt supplerende materiale, men er ikke nødvendigt at læse for at følge med.

Indholdsmæssigt, vil du hurtigt opdage at indholdet henvender sig til ledere, ejeren eller hvem der måtte være beslutningsansvar i forhold til din arbejdsplads. Derfor holdes sproget også i du-form. 

Du vil løbende støde på kapper du kan trykke på for forskellige formål:

 

Hopper til et andet sted i kurset

Når du trykker her, kommer der forskellige redskaber og skabeloner du kan bruge i din dagligdag

Værdifuld information